اطلاعات شبکه

تجهیزات پسیو و اکتیو شبکه

اطلاعات شبکه

تجهیزات پسیو و اکتیو شبکه

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کیستون شبکه یا پریز شبکه یکی از تجهیزات مهم و کارآمد در شبکه های LAN به شمار می آید. این نوع تجهیزات دارای اشکال و ابعاد مختلفی هستند و هرکدام از آن ها در مکان هایی خاص، مورد استفاده قرار می گیرند. کیستون شبکه از جمله تجهیزاتی است که انتخاب آن نیاز به دقت و تخصص بالایی دارد زیرا یکی از بخش های حساس در شبکه به شمار می رود و انتخاب درست آن سبب افزایش و تنظیم سرعت در شبکه می شود. پریز شبکه در اصل به عنوان یک کانکتور مادگی سوکت RJ-۴۵ نیز معرفی می شود و کابل هایی که به سوکت RJ-۴۵ مجهز هستند، به آن وارد می شوند. در این مقاله به معرفی انواع کیستون شبکه و روش نصب کیستون شبکه پرداخته ایم.


انواع کیستون براساس نوع نصب

کیستون ها از لحاظ نحوه نصب و مکان مورد استفاده به انواع مختلف کیستون پچ پنل، کیستون توکار، روکار، کف خواب، بر روی ترانکینگ و … تقسیم بندی شوند که در ادامه به دو نوع پرکاربرد آن اشاره خواهیم کرد:

کیستون شبکه ماژولار

این نوع کیستون فقط به شکل پریز شبکه پهن و باریک ارائه می شود. از این نوع تجهیزات هم داخل ترانکینگ شبکه و هم داخل انواع قوطی و باکس استفاده می شود. این نوع کیستون در زمان نصب می تواند بر روی ترانک یا بر روی دیوار نصب شود. زمانی که بر روی ترانک قرار بگیرد، می بایست یک کادر و حلقه نیز بر روی ترانک نصب شود.

کیستون شبکه پچ پنلی

این کیستون به تنهایی در باکس ها و ترانک ها قابلیت نصب ندارد. به اصطلاح این پریزها فقط مغزی هستند که در پچ پنل ها مورد استفاده قرار می گیرند و جنس UTP این پریزها پلاستیکی و جنس SFTP آنها فلزی می باشد.

نحوه نصب کیستون شبکه

معمولاً در هنگام نصب این ابزار شبکه به یک طرف کیستون کابل شبکه وارد می شود که برای شبکه کردن سیستم داخلی مجموعه یکدیگر می باشد و از طرفی پچ کورد یا کابل با سوکت RJ۴۵ به آن وارد می شود که برای ارتباط یم دستگاه به سیستم شبکه می باشد.

دو نوع کیستون در بازار موجود است که در نوع اول، جهت نصب کابل و پرس آن در داخل پریز، به آچار کیستون نیازی نیست اما نوع دوم کیستون به گونه ای است که برای پرس کردن کابل ها، به یک نوع آچار پرس نیاز خواهید داشت.

امروزه اغلب از نوع اول پریز شبکه استفاده می شود. زیرا در نوع اول، کابل با فشار و قدرت بیشتری به کیستون پرس می شود و استحکام بیشتری دارد. در نتیجه احتمال قطعی و افت سرعت برای این نوع کیستون ها کمتر خواهد بود.

برای نصب کیستون باید مراحل زیر انجام شود:

ابتدا باید مقداری از روکش PVC خارجی کابل برداشته شود.
زوج کابل های به هم تابیده شده را از یکدیگر جدا کرده و به انتهای کیستون وارد می کنیم. بر روی بدنه کیستون ها، لیبل های رنگی وجود دارد و نصاب، کیستون را جهت ورود سیم هدایت می کند.
سیم ها به کمک آچار پانچ می بایست به داخل شیارها پرس شوند. آچار پرس کیستون دارای تیغه ای است که اضافی سیم را نیز قطع می کند. هنگام استفاده از آچار پانچ به این نکته توجه کنید که تیغه به سمت بیرون کیستون باشد، در غیر این صورت ارتباط سیم با کیستون را قطع می کند.

قیمت کیستون شبکه


قیمت پریز شبکه از لحاظ نوع شیلد، گروه، جنس، نحوه نصب، برند و … با یکدیگر تفاوت دارد. از بهترین تجهیزات پسیو موجود در بازار می توان به کیستون لگراند، نگزنس، دانوب، دی لینک، پریز شبکه سوپیتا، PKS و … اشاره کرد. در این میا،T قیمت کیستون شبکه لگراند در میان مخاطبان بسیار سوال می شود که در سایت راندنو می توانید علاوه بر آن، قیمت انواع دیگر را نیز مشاهده کرده و با فروشندگان ارتباط برقرار نمایید.

 

برای طلاعات بیشتر  قیمت کیستون شبکه

سایر محصولات وستا ( لیست قیمت کابل شبکه)

  کابل شبکه     کابل فیبر نوری  مدیا کانورتور   نمایندگی سیسکو   آداپتور فیبر نوری

 

  • سامانه وستا
  • ۰
  • ۰

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، به عبارتی دیگر راه اندازی شبکه کامپیوتری تنها از طریق تجهیزات جانبی امکان پذیر خواهد بود. امروزه تمامی سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌های بزرگ و کوچک توانسته‌اند با بهره‌مندی از شبکه و تجهیزات آن تا حد زیادی سطح کارایی خود را افزایش دهند. تجهیزات شبکه به دو دسته کلی تقسیم‌بندی می‌شوند که عبارتند از تجهیزات غیر فعال و تجهیزات فعال، که هر کدام از آن‌ها از ویژگی خاصی برخوردارند.

تجهیزات شبکه غیر فعال یا پسیو برای کارکرد نیاز به انرژی الکتریکی ندارند که از جمله این تجهیزات می‌توان انواع کابل شبکه، اتصالات، انواع رک و کانال را نام برد. تجهیزات شبکه فعال یا اکتیو از طریق انرژی الکتریکی برق کار می‌کنند، که از جمله این تجهیزات می‌توان به کارت شبکه، سوئیچ شبکه، روتر، مبدل فیبر نوری و پرینت سرور اشاره کرد. 

سوییچ شبکه (Switch)و روتر (Router) هر دو از مهم‌ترین تجهیزات برای راه‌اندازی شبکه محسوب می‌شوند که از طریق این دو می‌توان اتصال میان کامپیوترها را برقرار نمود. شرکت مفتاح رایانه افزار عرضه کننده بهترین محصولات تخصصی در حوزه شبکه و تجهیزات شبکه مورد نیاز آن قصد دارد در این مقاله به بررسی کامل عملکرد این دو دستگاه مهم برای راه اندازی شبکه بپردازد.

روتر چیست و عملکرد آن به چه صورت است؟

روتر یا مسیریاب دستگاه الکترونیکی کوچکی است است که برای متصل نمودن شبکه و کامپیوترها مورد استفاده قرار می‌گردد، روتر بر روی لایه ۳ شبکهOSI قرار دارد که وظیفه اصلی آن تبادل بسته‌های اطلاعاتی میان Nodeها یا گره‌های شبکه است. برای این منظور روتر ابتدا IP address را بازرسی نموده و بر اساس محاسباتی که انجام می‌دهد بهترین مسیر را برای ارسال انتخاب می‌کند.

سوئیچ شبکه چیست ؟

 سوییچ شبکه دستگاهی است که از طریق آن می‌توان رایانه‌ها را در یک شبکه به هم متصل نمود، لازم است که بدانید سوئیچ ها تنها برای شبکه‌های محلی LAN کاربرد دارند و رایانه از این طریق می‌توانند با هم تبادل اطلاعات داشته باشند. سوئیچ شبکه در لایه ۲ شبکه (لایه پیوند داده) قرار دارد و برای تبادل داده میان کامپیوترها از آدرس Mac استفاده می‌کند.هدف اصلی در استفاده از سوییچ شبکه در شبکه کاهش پهنای باند می‌باشد و عملکرد آن به این صورت است که پیام را از دستگاه مبدا که در شبکه وجود دارد دریافت، و بعد از این که دستگاه مقصد را براساس Mac آدرسِ آن شناسایی کرد، پیام را فقط برای دستگاه مقصد ارسال می‌کند، از این طریق علاوه بر کاهش پهنای باند، پیام‌ها نیز به صورت محرمانه ارسال می‌شوند زیرا سایر دستگاه‌های موجود در شبکه نمی‌توانند به پیام ارسالی دسترسی داشته باشند.

برای طلاعات بیشتر  قیمت آداپتور فیبر نوری 

سایر محصولات وستا ( لیست قیمت کابل شبکه)

  کابل شبکه     کابل فیبر نوری  مدیا کانورتور   نمایندگی سیسکو   آداپتور فیبر نوری

  • سامانه وستا