تعریف سوکت
سوکت یکی از نقاط پایانی یک ارتباط دو طرفه بین دو برنامه در حال اجرا در شبکه است. یک سوکت به شماره درگاه متصل بوده تا لایه TCP بتواند برنامه ای را که قرار است داده به آن ارسال شود شناسایی کند. قطعه پایانی ترکیبی از آدرس IP و شماره پورت است. هر اتصال TCP را می توان به طور منحصر به فرد توسط دو نقطه انتهایی شناسایی کرد. به این ترتیب می توانید چندین ارتباط بین میزبان و سرور خود داشته باشید. بسته java.net در بستر جاوا یک کلاس Socket را فراهم می کند. یک اتصال دو طرفه بین برنامه جاوا و برنامه دیگری ، در شبکه پیاده سازی میکند. کلاس Socket در بالای پیاده سازی وابسته به سیستم عامل است و جزئیات هر سیستم خاص از برنامه جاوا را پنهان میکند. با استفاده از کلاس java.net.Socket به جای تکیه بر کد محلی ، برنامه های جاوا میتوانند از طریق شبکه به صورت مستقل از بستر ، ارتباط برقرار کنند. علاوه بر این ، java.net شامل کلاس ServerSocket است ، سوکت را پیاده سازی میکند که سرورها میتوانند از آن برای گوش دادن و پذیرش اتصالات مشتری استفاده کنند.
سوکت چیست؟
یک سرور روی یک کامپیوتر خاص کار می کند و دارای یک سوکت بوده که به یک شماره پورت خاص متصل است. سرور فقط منتظر می ماند تا مشتری درخواست ارتباط برقرار کند. در سمت مشتری: مشتری نام دستگاهی را که سرور روی آن در حال اجرا است و شماره پورتی را که سرور روی آن گوش میکند میداند. برای ایجاد درخواست اتصال ، مشتری سعی میکند با سرور در دستگاه و پورت سرور قرار ملاقات بگذارد. مشتری باید خود را به سرور معرفی کند درنتیجه به شماره پورت محلی متصل میشود . این معمولاً توسط سیستم تعیین میشود.اگر همه چیز خوب پیش رود ، سرور اتصال را می پذیرد. سپس ، سرور یک سوکت جدید ، متصل به همان درگاه محلی دریافت میکند و نقطه پایانی از راه دور را روی آدرس و پورت سرویس گیرنده تنظیم کرده ، حال به یک سوکت جدید احتیاج دارد تا بتواند ، در حالی که به نیازهای مشتری متصل است ، به شنیدن سوکت اصلی برای درخواست های اتصال ادامه دهد.
در سمت گیرنده ، در صورت پذیرش اتصال ، سوکت با موفقیت ایجاد میشود و مشتری میتواند از سوکت برای برقراری ارتباط با سرور استفاده کند. مشتری و سرور میتوانند بوسیله نوشتن یا خواندن با سوکت های خود ارتباط برقرار کنند.
نحوه سوکت زدن کابل شبکه
نحوه سوکت زدن کابل شبکه : سوکت زدن، اتصال کابل شبکه تابیدهشده به سوکت شبکه است، در راهاندازی شبکه به کابلهایی با طول مشخص نیاز هست که به این نوع سوکت متصل باشند . برای سوکت زدن نیاز است تا کابل شبکه را به طور صحیح به کانکتورهای RJ45 متصل کنی
انواع مختلف سوکت شبکه
- سوکت تلفن RJ11
این سوکت دارای چهار رشته هادی است و در اتصالات تلفن به کیستون های تلفن استفاده می شود.
- سوکت شبکه RJ45
سوکت شبکه دارای محل اتصال هشت رشته سیم است که به صورت عام برای اتصال کامپیوتر ها به شبکه های محلی استفاده می شود.
- سوکت های فیبرنوری ST و SC
در شبکه های فیبرنوری دو رشته سیم، یکی برای ارسال و دیگری برای دریافت اطلاعات وجود دارد و برای برقراری اتصال از سوکت های ST و SC استفاده می شود.
- سوکت F
از این سوکت شبکه به صورت سراسری در اتصالات ماهواره استفاده می شود و تا فرکانس 1 گیگاهرتز را پوشش می دهد.
- سوکت USB
این سوکت ها برای اتصال بیشتر 127 نوع دستگاه استفاده می شوند. مانند کیبورد، ماوس، پرینتر و …
سوکت شبکه انواع دیگری نیز دارد و برای انتخاب و استفاده از آن ها باید دانش و اطلاعات کافی در اختیار داشت.
سایر محصولات وستا ( لیست قیمت کابل شبکه)
کابل شبکه کابل فیبر نوری مدیا کانورتور نمایندگی سیسکو آداپتور فیبر نوری مبدل فیبر نوری
- ۰۰/۰۵/۱۸